Dienstag, 22. September 2015

Henders und hazel istrana

Dieser hohe Holz-Aufbewahrungsschrank mit Schubladen und Türen der Marke Istrana kombiniert warmes Akazienholz mit schönen, weiß gestrichenen Holzpanelen. Die robuste U-Rille schafft die Illusion von Holzbrettern. Deze hoge houten bergkast met laden en deuren van het merk Istrana combineert warm Acaciahout met fraai wit afgewerkte houten panelen.


De stoere u-groef creëert de illusie van houten planken. Handig is dat de tafel voorzien is van twee laden en twee schuifdeuren, ideaal om spullen uit het zicht op te bergen.

Het tafelblad is van Acaciahout, afgewerkt in de kleur Old Java Grey, de fronten van de laten en schuifdeuren . Gaan kwaliteit, functionaliteit en mooi samen? Gemaakt van accia old grey gecombineerd met wit. Ook goed combineerbaar met Istonia.


De Istrana is een frisse verschijning met een scandinavisch karakter. De ombouw is gemaakt van acaciahout in de kleur Old Java Grey. Het Istrana dressoir is een onderdeel.

Bij ons geldt altijd een laagste prijs garantie, waardoor u nooit teveel betaald! Bekijk online of bezoek onze winkel in Sliedrecht. De open niches zijn voorzien van. X129x42cm (hxbxd ) op=op van 9voor 375!


Extra opties, uitschuifbaar . Laagste prijsgarantie Istrana spiegel bij de grootste woonboulevard van Oost-Nederland. Bij Kruit en Kramer in Groningen. Door de plankverdeling op de kastdeuren krijgt het dressoir een beachhouse look. Leuk voor in een landelijk interieur, maar kan ook prima in een moderne woonkamer worden toegepast.


Achter elke deur vind je een legplank. Deze eigentijdse salontafel van het merk Henders Hazel uit de Istrana collectie is een echte must-have! In dressoir Istrana van Henders en Hazel kun je behoorlijk wat spullen kwijt. Acacia hout staat bekend om de mooie kleurschakeringen en is een hardhout soort.


De combinatie is vrolijk, helemaal hip en . Afmetingen: 1(l) x (b) x (h) cm.

Voorzien van schuifdeuren en laden.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts